MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Spożywanie dużej ilości cukru zwiększa ryzyko rozwoju chorób...
fot. Elnur/123rf

Korzyści z odstawienia cukru jest naprawdę wiele. Sprawdź, co się stanie, gdy zrezygnujesz ze słodkości. Zyskają zęby, skóra i sylwetka

Zapobieganie chorobom serca

Spożywanie dużej ilości cukru zwiększa ryzyko rozwoju chorób serca związanych z wysokim poziomem: ciśnienia krwi, złego cholesterolu oraz trójglicerydów.

Unikanie w diecie produktów, które są bogate w cukier zmniejszy zarówno szansę na zachorowanie, jak i zgon związany z chorobami naczyniowo-sercowymi.

Zobacz również

Noc Muzeów w Muzeum Wsi Radomskiej. Magiczny koncert i stare auta [WIDEO, ZDJĘCIA]

Noc Muzeów w Muzeum Wsi Radomskiej. Magiczny koncert i stare auta [WIDEO, ZDJĘCIA]

Znawcy tenisa nie mają wątpliwości. Osiągnięcie Williams zagrożone?

Znawcy tenisa nie mają wątpliwości. Osiągnięcie Williams zagrożone?

Polecamy

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Hiszpańskie miasteczko stawia granice turystom. Wprowadza godziny zwiedzania

Hiszpańskie miasteczko stawia granice turystom. Wprowadza godziny zwiedzania

Brak leczenia może doprowadzić do raka. Nawet 95 proc. pacjentów nie wie, że choruje

Brak leczenia może doprowadzić do raka. Nawet 95 proc. pacjentów nie wie, że choruje