MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Białe szparagi z powodu braku chlorofilu mają najbardziej...
fot. VIKTORIIA DROBOT/Getty Images

Najzdrowsze szparagi. Gotuj je tak, dzięki temu stracą najmniej swoich wartości. Niebywałe, jak cenne jest to warzywo!

Białe szparagi z powodu braku chlorofilu mają najbardziej delikatny smak, natomiast w fioletowych zielony zielony barwnik występuje wraz z tym o odcieniu wpadającym w granat – dlatego właśnie ciemne pędy mają najlepsze działanie antyoksydacyjne w organizmie.

Zobacz również

Otylia Jędrzejczak szkoliła młodych adeptów pływania w Lubaczowie [ZDJĘCIA]

Otylia Jędrzejczak szkoliła młodych adeptów pływania w Lubaczowie [ZDJĘCIA]

Otylia Jędrzejczak szkoliła młodych adeptów pływania w Lubaczowie [ZDJĘCIA]

Otylia Jędrzejczak szkoliła młodych adeptów pływania w Lubaczowie [ZDJĘCIA]

Polecamy

Zabawa to praca – nie przerywaj dziecku, kiedy się bawi!

Zabawa to praca – nie przerywaj dziecku, kiedy się bawi!

Obłędnie pyszna kanapka z tuńczykiem. Ten przysmak posmakuje każdemu

Obłędnie pyszna kanapka z tuńczykiem. Ten przysmak posmakuje każdemu

Czarne chmury nad Wielkopolską

Czarne chmury nad Wielkopolską