MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Słone przekąski, takie jak chipsy czy krakersy, sprzyjają...
fot. ftopntp26/reepik

Te produkty nasilają cellulit. Unikaj ich, jeżeli nie chcesz mieć pomarańczowej skórki. Sprawdź, dlaczego powstaje cellulit

Produkty, które nasilają cellulit: chipsy

Słone przekąski, takie jak chipsy czy krakersy, sprzyjają cellulitowi. Wybuchowa mieszanka tłuszczu i soli sprawia, że tkanka łączna jest osłabiona, a pod skórą szybko powiększają się komórki tłuszczowe. A to jest mechanizm powstawania skórki pomarańczowej.

Zobacz również

Bieg po Nowe Życie w Wiśle. Blisko 100 sztafet promowało ideę przeszczepów narządów

Bieg po Nowe Życie w Wiśle. Blisko 100 sztafet promowało ideę przeszczepów narządów

Juwenalia 2024 w Nysie. Tak się bawili studenci nyskiej Akademii

Juwenalia 2024 w Nysie. Tak się bawili studenci nyskiej Akademii

Polecamy

Rozpoczęły się zapisy na Poland Business Run 2024. Ilość miejsc jest ograniczona

Rozpoczęły się zapisy na Poland Business Run 2024. Ilość miejsc jest ograniczona

Szukasz idealnej sukienki na wesele jako mama? Tylko spójrz na te cudowne kreacje!

Szukasz idealnej sukienki na wesele jako mama? Tylko spójrz na te cudowne kreacje!

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz